1. L’objecte de l’acord.
    • Aquest acord és vàlid per al lloc web https://healthy-food-near-me.com i es conclou entre l'usuari d'aquests llocs i el propietari dels llocs (en endavant https://healthy-food-near-me.com )
    • Aquest Acord estableix el procediment per rebre, emmagatzemar, processar, utilitzar i divulgar les dades personals de l’usuari i altra informació que https://healthy-food-near-me.com rep dels usuaris del lloc. L’usuari emplena dades personals.
    • Per fer informació, un anunci, fer servir el lloc en qualsevol dels llocs http://healthy-food-near-me.com, l’Usuari ha de llegir atentament aquest Acord i expressar el seu ple acord amb els seus termes. La confirmació del consentiment total amb aquest acord és l’ús del lloc per part de l’usuari.
    • L’usuari no té dret a publicar informació, anuncis, utilitzar el lloc si no està d’acord amb els termes d’aquest acord o si no ha assolit l’edat legal quan té dret a contractar o no és una persona autoritzada de l’empresa en nom de la qual es publica la informació, anunci.
    • En publicar informació en llocs que utilitzen el lloc, l'usuari introdueix dades personals o, proporcionant aquestes dades d'una altra manera i / o, realitzant qualsevol acció al lloc i / o utilitzant qualsevol part del lloc, l'usuari accepta expressament que termes d’aquest acord i proporciona https://healthy-food-near-me.com amb dret a rebre, emmagatzemar, processar, utilitzar i divulgar dades personals dels usuaris segons els termes d’aquest Acord.
    • Aquest Acord no regula i http://healthy-food-near-me.com no es fa responsable de la recepció, emmagatzematge, processament, ús i divulgació de les dades personals de l’usuari i de qualsevol altra informació a tercers que no siguin propietat ni estiguin operats per : //healthy-food-near-me.com i persones que no són empleats d’AvtoTachki .com, fins i tot si l’Usuari va accedir als llocs, aliments o serveis d’aquestes persones a través d’https: // healthy-food-near-me .com o el butlletí. Per entendre’s de forma confidencial, aquest Acord és l’única informació emmagatzemada a la base de dades del lloc en un estat xifrat i només està disponible a https://healthy-food-near-me.com.
    • L’usuari reconeix que, en cas de negligència en la seguretat i protecció de les seves dades personals i dades d’autorització, tercers poden obtenir accés no autoritzat al compte i a les dades personals i d’altres usuaris. https://healthy-food-near-me.com no es fa responsable de les pèrdues ocasionades per aquest accés.
  2. El procediment per obtenir dades personals.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Cookies per proporcionar serveis en funció d’això, per exemple, emmagatzemant dades en una cistella entre visites;
    • L'adreça IP de l'usuari.
  2. Tota la informació la recopilem tal qual, i no canvia en la recopilació de dades. L'usuari és responsable de proporcionar informació fiable, inclosa informació sobre dades personals. Http://healthy-food-near-me.com té el dret, si cal, de verificar l'exactitud de la informació proporcionada i sol·licitar la confirmació de la informació proporcionada. si cal, proporcionar serveis a l’Usuari.
  3. El procediment per utilitzar la informació de l'usuari.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Condicions per proporcionar accés a la base de dades.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • a peticions raonables dels òrgans estatals amb dret a exigir i rebre aquestes dades i informació;
    • si, a parer de https://healthy-food-near-me.com, l’Usuari infringeix els termes d’aquest Acord i / o altres contractes i acords entre https://healthy-food-near-me.com i l’usuari.
  7. Com canviar / eliminar aquesta informació o cancel·lar la subscripció.
  1. Els usuaris en qualsevol moment poden canviar / eliminar informació personal (telèfon) o donar-se de baixa. El treball d’algunes funcions de https://healthy-food-near-me.com, que requereixen la disponibilitat d’informació sobre l’Usuari, es pot suspendre des del moment de canviar / eliminar la informació.
  2. Les dades personals de l’Usuari s’emmagatzemen fins que l’Usuari les suprimeix. La notificació suficient de l’Usuari sobre la supressió o un altre tractament de dades personals serà una carta (informació) enviada al correu electrònic especificat per l’Usuari.
  3. Protecció de dades.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Adreça de contacte en cas de preguntes.
  4. In case of questions, wishes, complaints regarding the information you provide, please contact the email address: [protegit per correu electrònic] Upon written request and upon presentation of a document that establishes his identity and authority, we may provide the user with information on the procedure for obtaining information about the location of the database.
  5. Canvis a la política de privadesa.
  6. Podem canviar els termes de la política de privadesa. En aquest cas, substituirem la versió a la pàgina de condicions, així que reviseu-la periòdicament https://menjar- sa- prop-me.com/ acord de privadesa Tots els canvis a l’acord entren en vigor des del moment de la seva publicació. Mitjançant l’ús del lloc, l’usuari confirma l’acceptació dels nous termes de la política de privadesa en la redacció vigent en el moment en què l’usuari utilitzi el lloc.
  7. Condicions addicionals.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. En el cas que qualsevol disposició de la Política de privadesa, inclosa qualsevol proposta, clàusula o una part de la mateixa, es consideri contrària a la llei o invàlida, això no afectarà la resta de disposicions que no contradiuin la llei. la seva plena vigència i la seva validesa, i qualsevol disposició no vàlida, o una disposició que no es pugui complir sense una nova acció de les parts, es considera modificada, modificada en la mesura que sigui necessari per garantir-ne la validesa i la possibilitat d’aplicació.
  3. Aquest acord s’estén a l’Usuari des del moment que utilitza el lloc, inclosa la col·locació de la publicitat, i és vàlid fins que s’emmagatzemi al lloc tota informació sobre l’usuari, incloses les dades personals.